Agenda verhuur

In de agenda kun je zelf kijken wat de mogelijkheden zijn. Inplannen wordt door ons gedaan!
Let op:  i.v.m. de nieuwe coronaregels is de zaalagenda m.b.t. de weekenden niet volledig zichtbaar vanaf 28 november. Bel of mail dus om te horen wat er in de periode vanaf 28 november beschikbaar is.
Zodra het duidelijk is wanneer de huidige coronamaatregelen opgeheven worden, voor onze huurders die binnen de 1,5 meter werken, wordt de agenda weer volledig zichtbaar.
 

In verbande met Corona: Huurder is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen opgesteld door de overheid/RIVM/Veiligheidsregio. Verhuurder is niet aansprakelijk als bedrijf wanneer deze regels niet nagekomen worden door de huurder bijv. bij de 1,5 meter afstand regel en grootte van groepen. Huurder dient zichzelf van tevoren goed in te laten lichten bij de overheid en/of gemeente of de activiteiten die aangeboden worden toegestaan zijn. Verhuurder zorgt voor de nodige materiële voorzieningen zoals opgesteld door de overheid en RIVM. Denk hierbij aan papieren handdoeken op de toiletten en het met regelmaat schoonhouden van de ruimtes.
Taak van de huurder: huurder dient bij het verlaten van het gebouw alle contactpunten zelf met het aanwezige desinfecterend materiaal schoon te maken zodat het schoon is voor de volgende huurder. Materiaal dient na gebruik in de vuilnisbak geworpen te worden.

Rood = bezetting zaal (in overleg kan Praktijk Hoenselaar door de weeks soms schuiven in dagen m.b.t. huur zaal. Neem hiervoor contact op.)

Vakanties van de vaste huurders zijn niet altijd ruim van tevoren bekend dus mocht je in vakantietijd iets willen huren schroom dan niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Blauw = opties zaal (wil je huren op een dag waarop een optie staat schroom dan niet contact op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn)

Groen = bezetting praktijk/gespreksruimte

Bij reserveringen en opties dien je zelf de annuleringsvoorwaarden in de gaten te houden!
Tussen de reserveringen zit over  een kwartier ruimte voor wisseling van huurders. Wil je meer tijd voor op- en afbouw dan huur je meer tijd. 

Hoe werkt de agenda?
Rechts boven kun je de agenda op dag/week/maand zetten.
Hier kun je met het pijltje naar beneden ook aanvinken of je alleen de zaal of de gespreksruimte wilt bekijken.
Kom je er niet uit? Bel of mail dan zodat wij met je meekijken.