Agenda verhuur

In de agenda kun je zelf kijken wat de mogelijkheden zijn. Inplannen wordt door ons gedaan!

In verbande met Corona: Huurder is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen opgesteld door de overheid/RIVM/Veiligheidsregio. Verhuurder is niet aansprakelijk als bedrijf wanneer deze regels niet nagekomen worden door de huurder bijv. bij de 1,5 meter afstand regel en grootte van groepen. Huurder dient zichzelf van tevoren goed in te laten lichten bij de overheid en/of gemeente of de activiteiten die aangeboden worden toegestaan zijn. Verhuurder zorgt voor de nodige materiële voorzieningen zoals opgesteld door de overheid en RIVM. Denk hierbij aan papieren handdoeken op de toiletten en het met regelmaat schoonhouden van de ruimtes.

Rood = bezetting zaal (in overleg kan Praktijk Hoenselaar door de weeks soms schuiven in dagen m.b.t. huur zaal. Neem hiervoor contact op.)

Vakanties van de vaste huurders zijn in principe in de schoolvakanties Zuid, indien anders vermeld,  niet altijd ruim van tevoren bekend dus mocht je in vakantietijd iets willen huren schroom dan niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Blauw = opties zaal (wil je huren op een dag waarop een optie staat schroom dan niet contact op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn)

Groen = bezetting praktijk/gespreksruimte

Bij reserveringen en opties dien je zelf de annuleringsvoorwaarden in de gaten te houden  én te checken of je activiteit goed in de agenda staat! 

Op- en afbouwuren dienen meegenomen te worden in de huur en deze zullen ook worden berekend.

Rechts boven kun je de agenda op dag/week/maand zetten.
Hier kun je met het pijltje naar beneden ook aanvinken of je alleen de zaal of de gespreksruimte wilt bekijken.
Kom je er niet uit? Bel of mail dan zodat wij met je meekijken.