Praktijkruimte huren Arnhem

Praktijkruimte huren bij La Cappella in Arnhem

Als je praktijkruimte wilt huren in Arnhem staat La Cappella graag voor je klaar. We beschikken over een prachtige zaal en gespreksruimte welke beide veel mogelijkheden bieden. Zo ben je altijd verzekerd van een perfecte ruimte én locatie voor diverse doeleinden. Het geven van coaching, therapie, danslessen of specifieke lezingen vereist een goede ruimte. Daarnaast moet de ruimte of zaal kunnen voldoen aan een aantal belangrijke punten.

Hierbij kun je denken aan de bereikbaarheid, indeling, voorzieningen en natuurlijk uitstraling. Zeker als je praktijk wilt houden is een goede indruk op de cliënt belangrijk. De gespreksruimte moet uiteindelijk jouw visitekaartje zijn. De praktijkruimte van La Cappella in Arnhem is daarom compleet uitgerust. Met een afmeting van ruim 4 x 3,5 meter heb je dus altijd de beschikking over een professionele en multifunctionele ruimte.

Ook als je als therapeut op zoek bent naar een geschikte praktijkruimte ben je bij ons dus aan het juiste adres. Met voorzieningen zoals een hoge tafel, een whiteboard én een toiletruimte op de eerste verdieping, heb je altijd alles bij de hand. Uiteraard is onze praktijkruimte ook uitgerust met een zithoek, wachtruimte en kun je gebruik maken van onze Wifi en printer. De ruimte ademt een serene sfeer uit. Dat maakt het geschikt voor diverse doeleinden.

Praktijkruimte huren per uur in Arnhem

Ook als je niet op vaste basis wilt huren staat La Cappella graag voor je klaar. Je kunt bij ons dus ook per uur of dagdeel huren als je op zoek bent naar een praktijkruimte in Arnhem. Door onze flexibele openingstijden van 09.00 tot 22.00, kun je de dag dus indelen zoals jij dat wilt. En huur je de praktijkruimte liever voor een hele dag? Ook dat is mogelijk. Een ruimte huren in Arnhem heeft veel voordelen.

Zo hoef je zelf niet voor een geschikte accommodatie te zorgen, en kun je huren wanneer jou dat uitkomt. Handig, want zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Door de prachtige uitstraling van ons therapie en cultuurcentrum, maak je altijd een goede indruk. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je de ruimte wilt huren voor een vergadering, een coaching of gesprekstherapie.

Uiteraard is de praktijkruimte van La Cappella in Arnhem voorzien van een koffie en thee machine. Zo kun je jouw gasten op de wenken bedienen. Onze mooie ruimte op de begane grond is te huur tegen aantrekkelijke tarieven. Neem vrijblijvend contact met ons op als je op zoek bent naar een mooie praktijkruimte om te huren in Arnhem. Vrijblijvend langskomen mag natuurlijk ook.