Route


 Klik hier om naar Google map te gaan

La Cappella bevindt zich in de wijk Plattenburg vlak bij Presikhaaf
Oude Velperweg 36a
6824 HE Arnhem
Navigatie: instellen op huisnr. 38!

Auto: La Cappella is makkelijk te bereiken met de auto omdat het net buiten het centrum ligt. Er zijn op het terrein drie parkeerplaatsen ter beschikking (het is niet toegestaan om op andere plekken te parkeren op het terrein). In de straat is over het algemeen voldoende plek om te parkeren. Parkeren is gratis.
Let op: vanaf maart 2024 worden delen van de Velperweg gerenoveerd. Door deze werkzaamheden wordt het verkeer vanuit Arnhem Centrum en Velp omgeleid. La Cappella is dan het beste te bereiken via Presikhaaf: IJssellaan, Laan van Presikhaaf in die over gaat in de Wichard van Pontlaan en vervolgens links af de Oude Velperweg in (eenrichtingsverkeer tijdens deze periode).  

Trein: La Cappella ligt op 5 minuten lopen van Station Arnhem-Presikhaaf. Kijk op de kaart voor de looproute.
Er rijden vanuit het Centraal Station en vanuit andere wijken van Arnhem en Velp voldoende bussen die stoppen in de buurt van de Oude Velperweg.

La Cappella bevindt zich in de kloosterkapel van Casa de Pauw: de ingang is bij Poort met brievenbusnr. 38 en 36a, doorlopen aan de linkerkant van het gebouw. Dan vind je de blauwe deur van  La Cappella aan je rechterhand.