Route


 Klik hier om naar Google map te gaan

La Cappella bevindt zich in de wijk Plattenburg vlak bij Presikhaaf
Oude Velperweg 36a
6824 HE Arnhem
Navigatie: instellen op huisnr. 38!

Auto: La Cappella is makkelijk te bereiken met de auto omdat het net buiten het centrum ligt. Er zijn op het terrein drie parkeerplaatsen ter beschikking (het is niet toegestaan om op andere plekken te parkeren op het terrein). In de straat is over het algemeen voldoende plek om te parkeren. Parkeren is gratis.
Let op: vanaf februari wordt een deel van de Velperweg gerenoveerd. Door deze werkzaamheden wordt het verkeer vanuit Velp naar het Centrum van Arnhem over de Oude Velperweg geleid. Dit betekend dat een groot deel van de Oude Velperweg eenrichtingsverkeer wordt, richting het centrum, tot de zomer van 2024. 
Kom je vanuit het Centrum dan wordt je via het eerste gedeelte van de Oude Velperweg over de Plattenburgerweg naar de Wichard van Pontlaan geleid. Van daaruit kun je weer de Oude Velperweg inslaan. 

Trein: La Cappella ligt op 5 minuten lopen van Station Arnhem-Presikhaaf. Kijk op de kaart voor de looproute.
Er rijden vanuit het Centraal Station en vanuit andere wijken van Arnhem en Velp voldoende bussen die stoppen in de buurt van de Oude Velperweg.

La Cappella bevindt zich in de kloosterkapel van Casa de Pauw: de ingang is bij Poort met brievenbusnr. 38 en 36a, doorlopen aan de linkerkant van het gebouw. Dan vind je de blauwe deur van  La Cappella aan je rechterhand.