Ruimtes huren Arnhem

Ruimtes huren in Arnhem bij La Cappella

Bij La Cappella ben je aan het juiste adres als je mooie ruimtes wilt huren in Arnhem. Of je nu op zoek bent naar een goed uitgeruste praktijkruimte voor coaching, of liever een zaal wilt huren voor een zangkoor of dansstudio. Onze ruimtes zijn voorzien van een prettige sfeer waardoor je jouw gasten altijd in stijl kunt ontvangen. Het vinden van een geschikte ruimte om te huren valt niet altijd mee.

Het aanbod is schaars en daarbij zit je vaak vast aan dure contracten of abonnementen. Bij La Cappella is dat niet het geval. Bij ons kun je prachtige ruimtes huren in Arnhem die voorzien zijn van het hoogste comfort. Of je nu op zoek bent naar een praktijk om incidenteel een coaching of therapie te kunnen geven, of dat je een grote ruimte zoekt voor 50 personen. Ons therapie en cultuurcentrum heeft de beschikking over maar liefst 2 ruimtes. Deze zijn beiden te huur op flexibele basis.

Hierbij kun je denken aan een uur, een dagdeel of een volledige dag. En heb je deze ruimte maar af en toe nodig? Ook dat is geen probleem bij La Cappella. We denken graag met je mee als je op zoek bent naar ruimtes om te huren in Arnhem. Dat kan gaan om het onderbrengen van een dans ensemble, een koor of misschien wel een workshop of lezing. En zoek je een ruimte om te huren voor een mooie fotoshoot? Ook dan hebben we een passende oplossing.

Ruimtes flexibel huren in Arnhem

Bij La Cappella zijn de mogelijkheden eindeloos als je ruimtes wilt huren in Arnhem. Ons gebouw heeft een prachtige uitstraling die ook doorgevoerd is in de zaal en praktijkruimte. De zaal ademt zelfs nog de sfeer uit van de oorspronkelijke kapel. Door het hoge plafond is de akoestiek in de zaal van hoge kwaliteit. Dat maakt de ruimte ook geschikt om te huren voor een zangkoor. Ook als je liever een beknopte gespreks- of praktijkruimte wilt huren heeft La Cappella de juiste oplossing.

De grote zaal is uitgerust met een muziekinstallatie, piano, verrijdbare spiegel, inklap tafels en stoelen. Uiteraard heb je ook de beschikking over een flip-over én goede wifi. Ook het gebruik van een beamer behoort tot de mogelijkheden. De zaal biedt plaats aan maar liefst 50 personen en is flexibel te huur. Natuurlijk kan La Cappella ook een lunchbuffet in de zaal verzorgen als dat tot de wensen behoort.

Aansluitend op de zaal is tevens een goed uitgeruste keuken te vinden die van alle gemakken is voorzien. De ruimtes van La Cappella kun je huren per uur of dagdeel. Dit kan zowel incidenteel als op regelmatige basis. Als je ruimtes wilt huren in Arnhem ben je bij La Cappella van harte welkom. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook als je niet op vaste basis wilt huren staat La Cappella graag voor je klaar. Je kunt bij ons dus ook per uur of dagdeel huren als je op zoek bent naar een praktijkruimte in Arnhem. Door onze flexibele openingstijden van 09.00 tot 22.00, kun je de dag dus indelen zoals jij dat wilt. En huur je de praktijkruimte liever voor een hele dag? Ook dat is mogelijk. Een ruimte huren in Arnhem heeft veel voordelen.