Zaalverhuur

Zaalverhuur bij La Cappella: zalen voor verschillende gelegenheden

Ben jij op zoek naar zaalverhuur? Bij La Cappella kan je voor veel verschillende gelegenheden terecht. Bij ons kan je namelijk meerdere zalen huren. Deze zalen kan je voor van alles gebruiken. Waar heb jij een zaal voor nodig? Zalen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een workshop in te geven, maar ook als bewegingsruimte of als repetitieruimte. Het is vaak duur om zelf een permanente ruimte te huren, vooral als je maar enkele dagen per maand een zaal nodig hebt. Daarom kan je bij La Capella voor enkele dagen of uren een zaal huren. Zo bespaar je kosten, maar kan je toch gebruikmaken van een mooie zaal. Wil jij graag een zaal reserveren? Neem dan contact op!

Zaalverhuur

Waar je de verschillende zalen voor kunt gebruiken

Bij La Cappella hebben we twee zalen die beschikbaar zijn voor zaalverhuur. Als eerste hebben we een mooie sfeervolle zaal. Deze zaal is maar liefst 94 vierkante meter groot en is dus uitermate geschikt om met groepen in te bewegen. De grote zaal wordt onder andere gebruikt als danszaal, yogazaal en theaterzaal, maar ook voor cursussen, trainingen en kleine voorstellingen is de zaal perfect te gebruiken. Voor wie het nodig heeft, is er ook een muziekinstallatie, verrijdbare spiegel en een piano in deze zaal te vinden. Naast de grote zaal, is er bij La Cappella ook een kleinere zaal beschikbaar voor zaalverhuur. Deze karakteristieke zaal van vijftien vierkante meter wordt vooral gebruikt als praktijk- of gespreksruimte. Hier kan bijvoorbeeld therapie of coaching gegeven worden. Wil jij graag de grote of de kleine zaal huren? Ik hoor het graag!

Huur een zaal bij La Cappella

Heb jij binnenkort een zaal nodig als les-, praktijk- of oefenruimte? Dan zit je goed bij La Cappella. Bij ons kan jij een zaal huren voor verschillende doeleinden. Wil jij standaard elke week op een bepaald tijdstip de zaal reserveren? Of heb jij enkele dagen per maand of zelfs per jaar een zaal nodig om trainingen in te geven? Hoe vaak je ook een zaal nodig hebt, bij La Cappella kan je altijd een zaal reserveren. Zo ben je verzekerd dat je bij ons terecht kan. Waar heb jij een zaal voor nodig? Als jij al data en tijdstippen weet waarvoor je op zoek bent naar zaalverhuur, dan kan je direct al reserveren. Via onze website kan je bekijken of de door jouw gewilde dag en tijd nog vrij is. Als dit inderdaad zo is, kan je jezelf inplannen. Kom je er nou niet helemaal uit met de agenda? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik hoor graag van je!